ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

13 Şubat Salı günü Yeşilay kulübü olarak ATIK YAĞ toplama kampanyasını başlattık.

1 Mart 2024 İlk atık yağımız geldi.

13 Şubat Salı günü Yeşilay kulübü olarak ATIK YAĞ toplama kampanyasını başlaştık.

Şbt

Vergi bilincinin önemini vurgulayan uygulama ve çalışmalar öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından işlenmiştir.

Şbt

Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Aile ve sosyal politikalar müdürlüğü ilçe müdürlüğünden Orhan hocamız ve Aynur hocamıza, Akran zorbalığı, ve devamsızlık konu seminerlerinden dolayı  kendilerine teşekkür ederiz.

Alper GEZERAVCI

Uzay yolcumuz Alper Gezeravcı’nın konu alındığı videolar eba üzerinden öğrencilerimiz ile izlendi.

Ara

Safahat adlı eser tarandı ,incelendi çeşitli şiirler okundu Eserle ilgili  sözlük çalışması yapıldı. Günümüzde kullanılan fakat anlamı bilinmeyen bununla birlikte  Safahat’te  geçen kelimeler belirlendi. Okul panosunda sözlük ağacı oluşturuldu.

Etkinlik  Safahat'tan çıkarılan kelimeler ve anlamları çalışması yapıldı çıkarılan kelimelerle ilgili 9 sınıflarda yazma sanatı üzerine resim  çalışma yapıldı. Yapılan işler ve etkinlikler okulumuzun internet sitesinden duyuruldu.

Ara

Etkinlik: Bilen oturur etkinliği yapıldı özellikle 12 sınıflarda ve 11 sınıflarda uygulandı öğrenciler kelime anlamı öğrenmeleri ve sözcük kullanmaları yolunda teşvik edildi.