Mrt

Veli-Öğretmen görüşme çizelgemiz doğrultusunda belirtilen saat aralıklarında sınıf öğretmeni arkadaşlarım siz velilerimizle görüşeceklerdir.

Mrt

Tüm öğrencilere başarılar dilerim.

Ercan MALÇOK

Sınava katılacak öğrencilere başarılar dilerim.

Ercan MALÇOK

OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLAMIŞTIR.

2023-2024 eğitim öğretim yılı Necatibey mesleki ve teknik Anadolu lisesi olarak dilimizin zenginlikleri projesini okulumuzda başlattık. projede okulumuzun tüm sınıflarından seçilmiş  öğrencilerle birlikte  okulumuz edebiyat öğretmeni Elvan Şengül , görsel sanatlar öğretmeni İsmail özden,okul müdür yardımcımız Erol Seber görev almaktadır.Haziran ayına kadar sürecek olan proje  Yunus Emre  divanı okuma ları, Safahat okumaları ,Beyit ezberleme  gibi çeşitli etkinliklerle  sürdürülecektir.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurulu, okul Aile Birliği yönetmeliğinin 9. Maddesi 1. Fıkrası gereği aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 25.10.2024  günü saat 15.00’da okulumuz  yapılacaktır.

Belirtilen gün ve saatte tüm öğretmenlerin okulda hazır bulunmalarını rica ederim