Ekm

Neecatibey MTAL olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı heyecanını yaşarken  5 Ekim 2023 Perşembe günü Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan YILDIRIM Okulumuzu ziyarette bulundular.

Yıldırım  ziyaretleri esnasında öğretmenlerimizle sohbet etti ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri konusunda temennilerini ilettti.

Ayrıca Sn.Hasan Yıldırım 12. Sınıf öğrencilerimiz ile de tanışarak onların gelecek ile ilgili planlarını sordu. Öğrencilerden hedeflerini büyük tutmaların istedi. Çok çalışmaları gerektiğini hatırlattı.

Öğrencilere büyük  hayalleriniz büyük olsun diyerek onların eğitimleri konusunda her türlü destek için yanlarında olduklarını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Yıldırım’a Okulumuza teşriflerinden dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak hep birlikte olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerime başarı dileklerimle iyi bir eğitim öğretim yılı olmasını dilerim.

Okul Müdürü

Ercan MALÇOK

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimizi coşkulu bir şekilde kutladık. Mezunlarımızı kutlar tüm hayatları boyunca başarılarlar diler mutlu yaşam sürmelerini temenni ederim.

Okul Müdürü

Nizamettin GÖKMEN

Haz

Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 104.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.